Lindi në vitin 1935, në fshatin Trevllazën të Vlorës. Më 27 nëntor 1956, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për «veprën përgatitore të tradhëtisë» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 186
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.