Lindi më 1943, në Tiranë. Më 6 mars 1962, me vendim nr. 29, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit dhe tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 12 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. U arrestua sërish më 1978, dhe më 25 gusht të po atij viti, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 11 vjet e 6 muaj burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/2, FL. 34-35
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.