Datëlindja: 1927. Vendbanimi: Shkodër, Shkodër. Shtresa: qytetare e varfër. Data e arrestimit: 30 nëntor 1944. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka qenë anëtar i rinisë antifashiste dhe e ka tradhtuar

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.