Lindi më 1915, në Pejë. Më 17 maj 1951, me vendim nr. 128, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi për «veprimtari armiqësore kundër pushtetit popullor», me vdekje, humbjen e të drejtave elektorale dhe konfiskimin e pasurisë. Më 25 tetor 1951, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi “për arratisje dhe agjitacion e propagandë“, me 10 vjet burg me punë të detyruar dhe heqjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2814, 2839-2840
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.