Lindi më 21 mars të vitit 1928 në Kavajë. Më 3 qershor 1966, Gjykata e Qarkut të Durrësit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit dhe propagandës kundërpushtetit» dhe e dënoi me 8 vjet heqje liriedhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 66.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.