Lindi në Kolonjë, në vitin 1928. Më 1 qershor 1979, Gjykata e Kolonjës e dënoi me dhjetë vjet heqje lirie, humbjen e së drejtës elektorale dhe internim për pesë vjet kohë për «agjitacion e propagandë».

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 302.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.