Lindi në Përmet, më 10 janar të vitit 1921. Më 15 korrik 1967, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtore ''se ka përhapur informata që përbëjnë sekret shtetëror'', dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

 

Burimi: Aiskk, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 159-160
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.