Lindi në 1923, në Ersekë. Më 27 shkurt 1981, me vendim nr. 47, Gjykata e Shkodrës e dënoi për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», me 10 vjet burg dhe me humbjen e të drejtës për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 231.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.