Lindi në Sevaster të Vlorës, në vitin 1935. Me vendim nr. 125, datë 14 dhjetor 1951, Gjykata Territoriale e Durrësit e deklaroi fajtor për "agjitacion dhe propagandë" dhe e dënoi me 1 vit heqje lirie me punë të detyruar. U arrestua sërish më 23 prill 1953, dhe më 9 korrik të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Durrësit e deklaroi fajtor për "akte terroriste" dhe e dënoi me 20 vjet burgim, konfiskimin e plotë të pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për dy vjet kohë. Me dekretin nr. 3242, datë 20 mars 1961, iu falën 6 vjet nga dënimi. U lirua më 11 qershor 1966.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 167
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.