E bija e Hasan Çapanit, i arratisur. Pas arratisjes së të atit, u internua që në moshë të mitur bashkë me familjen. Vuajti internimin në Kamëz, në Lushnjë. Në shtator të vitit 1958, lirohet nga internimi për një vit, por riinternohet në vitit 1959 sepse i arrestojnë motrën e madhe. Vazhdon internimi në Gjazë, në Savër, në Kryekuq dhe Grabian.

Burimi: Zërat e kujtesës V, Tiranë 2018, ISKK, Agron Tufa, Luljeta Lleshanaku
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.