Mark Ndrec Dodani, lindi në fshatin Naraç, më 16 prill të vitit 1905. Më 27 prill 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi "si ndërlidhës dhe furnizues i të arratisurit Gjon Dodani", me një vit burg, punë të detyruar dhe heqjen e së drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 525
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.