Lindi më 1942, në Vlorë. Më 30 janar 1988, me vendim nr. 12, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhtisë ndaj atdheut në formën e tentativës për arratisje" dhe e dënoi me 10 vjet burg si dhe për "krimin e agjitacion e propagandës" me 6 vjet burg. Përfundimisht u dënua me 14 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2014, D. 17, Fl. 270-271
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.