Dila ishte bija e një familje të pasur mirditore, antikomuniste. Të atin dhe të vëllanë ia pushkatuan komunistët. Atë e arrestuan sepse po i dërgonte ushqime, një vëllai të arratisur. Ishte shtatzënë kur e arrestuan dhe lindi në burg.  E dënuan me 8 vjet heqje lirie dhe e ndanë nga fëmija pas 9 muajsh.

U lirua me amnisti dhe u detyrua të bënte punë të rënda për të jetuar.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.