Lindur në Hajmel, Mirditë. U dënua me 12 vjet heqje lirie. Burrin dhe kunatin ia pushkatuan. E shpallën kulakë.

Burimi: AISKK, V.2, 172
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.