Lindi më 1925, në Fier. Sipas regjistrit të gjendjes gjyqësore, më 29 dhjetor 1960, me vendim nr. 34, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut", me 12 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.