Lindi në Gjirokastër, në vitin 1941. Me vendim nr. 133, datë 3 shtator 1961, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet kohë. U arrestua më 23 nëntor 1960 dhe u lirua më 3 dhjetor 1976.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 195
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.