Më 5 mars 1944, ekzekutohet me ushkatim pa gjyq me urdhër të Mehmet Shehut.

Burimi: https://kujto.al/si-ekzekutoi-mehmet-shehu-pa-gjyq-22-djem-dhe-burra-ne-martanesh-ja-lista/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.