Lindi në Shkodër, më 15 qershor 1934. Me vendim nr. 381, datë 9 gusht 1977, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 351
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.