Lindi më 1918, në Golem të Kavajës. Më 8 gusht 1950 me vendim nr. 324, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "faje kundër popullit dhe shtetit" dhe e dënoi me 3 vjet burg dhe punë të detyruar.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 64, FL. 33-34
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.