Pushkatuar në datën 27/9/1946 "pse ishte bazë e ilegalëve Gjergj Vata, Gjelosh Ndoi, etj. dhe pse i ka dhënë dy pushkë Gjelosh Ndoit, për të cilën deklaroi dhe vetë ky kur u nxor për t'u pushkatuar". Në arsyet e pushkatimit thuhet edhe sepse nuk tregoi pushkën.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.