Lindi më 1958, në Gurëz të Laçit. Më 18 shkurt 1989, me vendim nr. 22, Gjykata e Lezhës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes mbetur në tentativë», dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 364
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.