Datëlindja: 1920. Vendbanimi: Nikç, Shkodër. Shtresa: qytetare e varfër. Data e arrestimit: 6 tetor 1949. Dënuar: 3 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: Është arratisur në Jugosllavi dhe i ka dhënë informata UDB-së

 

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.