Lindi në vitin 1915. Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, më 12 nëntor 1994, vendosi njohjen e faktit të dënimit të tij me burg për motive politike, nga 26 mars 1973 deri më 25 korrik 1974. Vdiq në burg.

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 114-115
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.