Lindi më 1938, në Burrel. Më 29 prill 1958, me vendim nr. 40, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi për "krimin e veprave përgatitore për të kryer krimin e tradhëtisë ndaj atdheut, me anën e arratisë jashtë shtetit", me 3 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.93-94
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.