Lindi më 1900, në Gurraj. Më 25 shtator 1945, me vendim nr. 216, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi "armik i popullit", dhe e dënoi me 5 vjet burg, konfiskim të pasurisë, punë të rëndë dhe humbjen e të drejtës politike e qytetare.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 40
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.