Lindi më 1923, në Bicaj, Kukës. Më 16 korrik 1952, me vendim nr. 132, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për “bashkëpunim me diversantët", me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 198-199
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.