Datëlindja: 1929. Vendbanimi: Sfir, Fier. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 6 qershor 1945. Dënuar: 30 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar kundër Lëvizjes NÇL

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.