Lindi më 18 qeshor të vitit 1912, në Korçë. U arrestua më 19 mars 1949, dhe më 3 shtator të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit kundra shtetit» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë. Dënimin e vuajti në burgun e Korçës.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 693
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.