Lindi në Mnelë të Shkodrës, në vitin 1911. Me vendim nr. 255, datë 12 maj 1950, Gjyakata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "strehim kriminelësh të arratisur" dhe e dënoi me 4 vjet privim lirire me punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 269
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.