Lindi më 12 korrik të vitit 1914, në Shkodër. Më 25 tetor 1968, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 741.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.