Lindi më 1955, në Shkodër. Më 26 dhjetor 1979, Gjykata e Shkodrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut", me 18 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.213
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.