Lindi në vitin 1946, në Borsh të Sarandës. Më 7 maj 1979, me vendim nr. 34, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë. Me vendim të Gjykatës së Lartë është ndryshuar ky vendim nga 10 vjet burg në 7 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 246
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.