Lindi në Dibër të Madhe, më 4 prill 1903. Ka qenë ushtarak, anëtar i Gjykatës së Lartë Ushtarake në kohën e Mbretërisë. Me vendim të Gjykatës Speciale, datë 14 qershor 1945 u deklarua fajtor si «kriminel lufte, armik i popullit», dhe u dënua me burgim të përjetshëm. U lirua nga burgu më 6 maj 1962.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 397
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.