Lindi më 1940, në Golem, Gjirokastër. Më 3 korrik 1959, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "për tradhti ndaj atdheut", me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, pjesës së tij, dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 214
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.