Lindi më 2 mars të vitit 1926 në fshatin Dersnik të Korçës. Më 21 nëntor 1945, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi «kriminel lufte dhe armik i popullit» dhe e dënoi me 15 vjet burg me punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 608.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.