Lindi më 1910, në Kukës. Më 21 nëntor 1959, me vendim nr. 126, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "moskallëzim krimi kundër shtetit" dhe e dënoi me 2 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 49, FL. 76-76/1
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.