Lindi më 1907, në Homeraj, Librazhd. U arrestua më 17 gusht 1946. Më 26 mars 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi si “strehues dhe furnizues i kriminelëve të arratisur”, me 7 vjet burg, punë të detyruar, humbjen e të drejtave politike për kohën e ndëshkimit.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 757-758.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 757-758.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.