Lindi më 1933, në Golem, Gjirokastër. U arrestua më 16 maj 1973. Më 14 nëntor 1973, me vendimin nr. 111, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut”, me 12 vjet burg dhe konfiskim pasurie.

 

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 342-343.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.