Lindi më 1927 në Kurat, Durrës. Më 22 shkurt 1952, Gjykata Ushtarake Durrës e dënoi për “furnizim dhe strehim të arratisurish” me 5 vjet burg. U lirua më 21 tetor 1956.

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 919
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.