Klerik jezuit. Lindi më 1877, në Gjadër, Shkodër. Më 1893, hyri në Shoqërinë e Jezuitëve, rregulltar. Studioi për filozofi në Itali. U shugurua meshtar në Chieri (Itali). Pas kthimit në Shqipëri, u emërua mësues në gjimnazin papnor të Shkodrës. Më 1932, u emërua famullitar i Tiranës. Me ardhjen e komunistëve në pushtet, u arrestua (28 tetor 1946), dhe bëri 7 vjet burg. Vdiq sa doli nga burgu, 1953, në Gjadër.

Burimi: Pjetër Pepa, Tragjedia dhe lavdia e klerit katolik në Shqipëri, Vol. 2 (Tiranë: Sh.B 55, 2007), 643-46.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.