Lindi në vitin 1952, në Tiranë. Më 1 nëntor 1986, me vendim nr. 174, Gjykata e Durrësit e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut mbetur në fazën e përgatitjes" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 148
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.