Lindi në vitin 1933, në Shijak. Më 28 shkurt 1957, me vendim nr. 10, Gjykata e Durrësit e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 196
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.