U arrestua në vitin 1979, për «sabotim ekonomik», d.m.th., «kishte sabotuar tokën duke e punuar cektë» dhe u dënua me 21 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 388.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.