Lindi më 1965, në Kukës. Më 15 gusht 1985, Gjykata e Kukësit e dënoi me 11 vjet heqje lirie për «tentativë arratisjeje jashtë shtetit». U arrestua sërish më 1990, dhe më 14 shkurt te po atij viti, Gjykata e Kukësit e deklaroi fajtor «për fyerje të përfaqësuesve të partisë» dhe e dënoi me 3 muaj burg.

 

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 111
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.