Lindi më 1933, në Librazhd. Më 12 gusht 1968, me vendim nr. 13, Gjykata e Elbasanit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 48, FL. 14-15.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.