Lindi më 1935, në Greqi. Më 19 korrik 1976, me vendim nr. 127, Gjykata e Elbasanit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 7 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 43, FL. 13-14
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.