Lindi më 1957, në Vlorë. Më 14 maj 1988, me vendim nr. 97, Gjykata e Vlorës e dënoi për “tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit, në fazën e përgatitjes” dhe “agjitacion e propagandë”, me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.6, Fl. 64-65
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.