Lindi më 1916, në Gjirokastër. Më 13 qershor 1968, me vendim nr. 14, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor”, me 7 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, Fl. 12-13
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.