Lindi më 10 nëntor të vitit 1915, në Kishaj të Kukësit. Me vendim nr. 136, datë 21 shtator 1961, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë (dënim i kominuar).

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 395
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.