Lindi më 1924, në Kukës. Më 27 qershor 1952, me vendim nr. 282, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi "për furnizim diversantësh" dhe tregëti të ndaluar, me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 2167
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.